Ruimte in je hoofd – van top tot teen
zaterdag 22 juni van 10.00-12.30 uur

Download flyer
Zie je het al voor je: een leeg hoofd, alle tijd van de wereld en ruimte voor je zelf. Helaas is de realiteit vaak anders vanwege drukte en alle prikkels die dagelijks op ons afkomen. Je hoofd is een groot deel van de dag in gebruik. Niet alleen om te denken maar ook om te praten, te eten, te zien, ruiken en horen.

Het hoofd is voortdurend in beweging. En balanceert op het topje van de wervelkolom. Je hals is het doorvoerkanaal voor allerlei essentiële stoffen die naar de hersenen gebracht worden. Door ruimte te creëren in je hoofd creëer je ruimte in je lijf. Zo ontstaat een optimale wisselwerking. En ervaar je steeds meer vrijheid en ontspanning.
Bij de workshops ‘Beleving in Beweging’ focus je op wat je lichaam wil en wat jouw eigen lichaam góed doet. Je leert meer over hoe je lichaam werkt en is opgebouwd. Je zintuigen worden op een speelse manier geprikkeld om ruimte te creëren voor verandering. Verbeelding, muziek en beweging ondersteunen het proces. Na een fijne actieve workshop ga je vol inspiratie naar huis en heb je genoeg meegekregen om zelf thuis in praktijk te brengen.

Deze keer speciale aandacht voor de relatie tussen het hoofd en de voeten.

Waar en wanneer: zaterdag 22 juni van 10.00-12.30 bij Centrum Al Nour, Blekerstraat 17 in Groningen
Kosten: € 37,50
Opgave:  info@studionoraknol.nl of 06-20163298

Meer:

Data najaar:
21 september
12 oktober
? november
14 december

Nieuwsbrief/mailing

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Stuur dan alsjeblieft een mail naar info@studionoraknol.nl onder vermelding van Nieuwsbrief.

Privacy

  • Studio Nora Knol en centrum Al Nour gaan zorgvuldig om met de ingevulde gegevens op het inschrijfformulier. Naam, adres, woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer worden alleen gebruikt voor de administratie van Studio Nora Knol / Centrum Al Nour. Ze worden niet gedeeld met derden.
  • De nieuwsbrief versturen we alleen na gegeven toestemming. Je kunt je ten alle tijden weer afmelden van de nieuwsbrief.
  • Privacy verklaring Studio Nora Knol
  • Privacy verklaring Centrum Al Nour